Wednesday, July 24
Shadow

LIKE SEXHISTORIER WOW RØD MUTE

LIKE SEXHISTORIER WOW RØD MUTE

Jeg går på 3. året på videregående akkurat nå. Mitt navn er Nia, i sin helhet Lavenia, jeg er veldig kjent på skolen, vennene mine er overrasket over skjønnheten min, spesielt guttene, som ofte erter meg ved å erte meg, jeg bryr meg bare ikke, for jeg er også glad. Jeg har en «gjeng» på skolen, Manda og Lea er mine nære venner. Uansett hvor jeg går, er de som vanlig alltid der.

Denne gangen har det nye skoleåret kommet, det er mange nye juniorer som nettopp har gått inn i klasse 1. Sherry Andhina, jentas navn, går bare i klasse 1, men hun er allerede kjent på denne skolen. Han kan til og med konkurrere med meg.

Faktisk er hun vakker, penere enn meg, huden hennes er ren og hvit, med et litt hvitt ansikt og skulderlangt hår, kroppen hennes er også fin, fyldig og sexy. Etter å ha vært på skolen i 2 måneder, er Sherrys navn ofte samtaleemnet blant gutter i 3. klasse i kantinen, noen er veldig forelsket, og noen ganger liker de til og med å dele sine seksuelle fantasier om Shery.

Sherry er ikke som meg, hun er en stille jente som ikke spiller mye. Kanskje det er det som gjør gutter gale etter henne.

Etter hvert som Sherry ble mer kjent dag for dag, dukket min egoisme opp når jeg nå ikke lenger var samtaleemnet blant gutter. Irritasjonen min overfor Sherry toppet seg, endelig planla Manda, Lea og jeg noe, noe for Sherry.

I likhet med meg, er Sherry også medlem av skolens cheerleaders, den ettermiddagen gjennomførte jeg planen min, jeg løy for Sherry for ikke å komme rett hjem fra skolen, fordi det ville komme en plutselig heiegjeng, hun nektet, men med all min innsats Jeg overtalte henne til hun ville.

Den ettermiddagen var det stille på skolen, og etterlot meg, Manda, Lea, Sherry og 4 skolevakter. Jeg begynte å gjennomføre planen min.

“Sis, hvor lenge må Sherry vente her?”

“Bare vent, bare et øyeblikk!!”

Sherry begynte å se bekymret ut, hun begynte å bli mistenksom mot meg.

“Det er avgjort frøken” Tejo, skolevakten, rapporterte til meg.

“Ok” svarte jeg.

Jeg har forberedt denne planen nøye, til det punktet hvor jeg betalte 4 skolevakter for å samarbeide med meg, det er ikke en vanskelig ting for meg, jeg er en rik gutt.

“Ok, kom med meg nå!!” Jeg bestilte Sherry.

Nølende fulgte Sherry etter meg, Lea og Manda. Jeg tok ham med til skolens gym, hvor vi vanligvis hadde cheerleadingtrening.

Sherry gråt på grunn av ropene fra meg, Manda og Lea, hun så redd ut, men vi fortsatte å presse henne psykisk, helt til hun gråt.

“Sherry, hva er galt søster?” hulket han.

“Du har bare gått på skolen i 2 måneder og du spiller allerede mye, vil du konkurrere med de av oss som er seniorer? vennligst respekter!!” Jeg knipset

“Nei, søster, Sherry er ikke sånn.”

“Det er greit? Det er ingen grunn til å krangle, du vil jukse oss, ikke sant?!” Lea la til skjennelsen min.

Etter at jeg var fornøyd med å rope på Sherry, ga jeg et signal til Manda. Ikke lenge etter kom de 4 skolevaktene som jeg hadde jobbet med inn i treningsstudioet, det var Tejo, Andre, Lodi og Seto. Jeg har bedt dem vente utenfor. Sherry på den tiden var sjokkert og veldig redd.

“He.. he.. he.. dette er den populære Miss Sherry,” sa Seto med et glis.

“Veldig vakker, sexy igjen…” la Tejo til.

Sherry skalv, hun så veldig redd ut.

“Bare børste det!!” Jeg bestilte de 4 mennene.

“Ok, flott sjef!! He.. he.. he..” Tejo gliste.

Manda, som hadde vært stille lenge, begynte å forberede et handycam-kamera som var en del av planen min. Seto tok tak i Sherrys høyre hånd, mens Lodi tok tak i den venstre. De dro Sherrys kropp inn på en skolepult. Sherry så så redd ut at hun gråt og skrek om hjelp.

«Jeg går først,» gikk Tejo bort til Sherry.

Jeg bare smilte da jeg så Sherrys tilstand nå, jeg var fornøyd med å se henne redd.

“Hva vil du sir? Hjelp meg, nåde herre?” Sherry ba om nåde.

Men Tejo brydde seg ikke lenger om Sherrys bønner, han ble brent av begjær. Tejo rørte sakte Sherrys bryster, Sherry skrek av frykt. Tejo ignorerte Sherrys skrik og klemte Sherrys bryst sakte.

“Den høylytte Jo!!” Jeg bestilte.

Tejo strammet grepet om Sherrys bryster. Sherry skrek, hun så i smerte, og jeg likte virkelig uttrykket i ansiktet til Sherry på den tiden. Fylt med brennende lyst, åpnet Tejo Sherrys high school uniform knapp for knapp til Sherrys BH-dekkede bryster var synlige.

“Gal!! Disse puppene er så sexy, de er så hvite!!» sa Tejo mens han lo fornøyd.

Tejo berørte sakte huden på Sherrys bryster, Sherry så ut til å skjelve.

“Vennligst ikke sir!!” sa Sherry ynkelig.

Alle i dette rommet kunne ikke vente med å fortelle Tejo om å ta av Sherrys brysttrekk. Tejo tok til slutt av BH-en som dekket skjønnheten til Sherrys bryster. Jeg humret mens jeg holdt tilbake spyttet, Sherrys bryster var veldig vakre, glatte, rene med rosa brystvorter, veldig sexy syntes jeg.

“Bare gjør det ferdig sir.

«Jeg går først,» gikk Tejo bort til Sherry.

Jeg bare smilte da jeg så Sherrys tilstand nå, jeg var fornøyd med å se henne redd.

“Hva vil du sir? Hjelp meg, nåde herre?” Sherry ba om nåde.

Men Tejo brydde seg ikke lenger om Sherrys bønner, han ble brent av begjær. Tejo rørte sakte Sherrys bryster, Sherry skrek av frykt. Tejo ignorerte Sherrys skrik og klemte Sherrys bryst sakte.

«Jeg går først,» gikk Tejo bort til Sherry.

Jeg bare smilte da jeg så Sherrys tilstand nå, jeg var fornøyd med å se henne redd.

“Hva vil du sir? Hjelp meg, nåde herre?” Sherry ba om nåde.

Men Tejo brydde seg ikke lenger om Sherrys bønner, han ble brent av begjær. Tejo rørte sakte Sherrys bryster, Sherry skrek av frykt. Tejo ignorerte Sherrys skrik og klemte Sherrys bryst sakte.Etter at jeg var fornøyd med å rope på Sherry, ga jeg et signal til Manda. Ikke lenge etter kom de 4 skolevaktene som jeg hadde jobbet med inn i treningsstudioet, det var Tejo, Andre, Lodi og Seto. Jeg har bedt dem vente utenfor. Sherry på den tiden var sjokkert og veldig redd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *