Wednesday, June 19
Shadow

Att ha sex med vackra och sexiga kinesiska kvinnor

Om det där jag kommer ifrån är väldigt sällsynt att umgås med kineser, så är det inte konstigt i Surabaya. Jag kommer bra överens, kan spela spel, hälsa på och gå promenader med dem. Min önskan sedan jag kom till Surabaya var att känna njutningen av en kinesisk kvinnas kropp. Det har blivit min besatthet. En kinesisk kvinna eller kanske fler borde vara målet för min lust. Oväntat gick allt smidigt.

Den kvinnan är Mey Can. Berättelsen börjar med Mrs Cherli. Efter att ha haft samlag flera gånger för att tillfredsställa denna passionerade kvinna uttryckte jag min önskan att ha samlag med en kinesisk kvinna. Jag tror att Mrs. Sherliana inte har något emot att hitta kvinnorna i mina drömmar. Var det inte också han som presenterade mig för fru Nina? “Mrs Sher”, sa jag en natt, efter att ha gått igenom flera orgasmer. “Vad är det för fel, min man”, sa han sorgset. “Mrs Sher, var inte arg”, sa jag och strök hennes två runda och fylliga bröst. “Nej”, sa han och smekte min kuk som började stelna igen. ”Jag har haft sex med mamma och fru Nina många gånger.

Ni två är alltid nöjda med min manlighet. Jag är bara inte nöjd. Jag har en besatthet, en jävla kinesisk kvinna. Om mer än en är bättre, sa jag. Hahahaha..”, skrattade fru Cika.
“Varför vill du ha en kinesisk kvinna?”

“Där jag kommer ifrån är det väldigt svårt att umgås med kinesiska kvinnor, än mindre att ha sex med dem. Detta utmanade mig definitivt mycket. Jag vill känna hur bra det känns att ha sex med en kinesisk kvinna,” sa jag. “Det skulle vara lätt,” sa fru Cika.
“Men du måste vara stark, du vet! “Kinesiska kvinnor har stora, starka lustar, de är nöjda under mycket lång tid.”

“Om det handlar om att vara stark, oroa dig inte,” sa jag. “Mrs Khan har känt det förut. Ja visst.” “Självklart min man. Jag erkänner det”, sa fru Cika. “Det är lätt, där finns Mey Can. Hennes man är inte längre stark. Alltid för tidig utlösning. Hur kan Mey vara nöjd? Vänta lite, jag ringer Mey. Låt morgondagen vara din första dag när du njuter av kroppen av den kinesiska kvinnan i dina drömmar.” Hans hand sträckte sig efter telefonen på det lilla bordet bredvid sängen. Han spelade numren, medan mina egna händer fortsatte att vara upptagna med att snurra hennes bröst.

“Hej, Mey,” sa fru Cika. “Här är goda nyheter för dig. Det finns en hård rånare, han kanske kan hjälpa dig. Jag har fastat länge. Hur? Hålla med? Imorgon eftermiddag? Okej! Jag garanterar dig, han är en stark man. Faktum är att Mey kommer att bli överväldigad. Hur som helst, Mey kommer att bli som en nygift. Så, är du redo? Hur? Hon heter Rino. Lite svart. Men det är inte det som är problemet. Det du behöver är fågeln. Hahaa.. Hur? Åh ja, det är lätt. Jag går ut och kommer tillbaka på eftermiddagen. Så oroa dig inte. Du kan använda gästrummet på framsidan. Hur som helst, gör det som ditt eget hem! Självklart! Vill du tala för dig själv?” Han skickade telefonluren till mig. En kvinnas mjuka och sexiga röst hördes.

“Hej, Mrs. Mey,” sa jag artigt. “Fortsätt”, sa han. “Det här är maj. Vet du inte än? Cherli sa att du är väldigt stark. Vill du följa med mamma imorgon? För mamma har fastat länge. filmbokepjepang.sex Jag vill ha lite kul imorgon. Hur? Burk?” “För mamma är jag alltid redo”, sa jag busigt. “Ändå är det definitivt tillfredsställande.” “Hur? “Nöjd med fru Cika,” sa han. “Wow, det är hemskt. Hans aptit är enorm, det verkar som om han aldrig är nöjd. Här ligger du helt naken bredvid mig”, sa jag. “Det har gått flera timmar, men han sa att han inte var nöjd än. Jag vill lägga till mer.” “Lyckliga Cherli,” sa han.

“Men förresten, spara din energi, okej? Imorgon vill jag vara så nöjd jag kan. Hihihihii..” ”Klar, frun”, sa jag. Telefonen kopplades bort. Jag vände på huvudet, log mot fru Cherli, samtidigt som jag fortsatte att stryka över hennes släta kropp. Snart kommer jag att beundra den där vackra kroppen igen, inte bara för att jag gillar den, utan det är också det jag längtar efter. “Tja, var är kommissionen?” sa fru Cherli. “Kommission?” sa jag och låtsades inte förstå. “Ja, naturligtvis,” sa han. “Vi har redan letat efter en kinesisk kvinna. “Så kommissionen är juridiskt obligatorisk.” Han log busigt. Jag rörde mig snabbt för att kasta mig mot honom. ”

Det här är uppdraget, sa jag medan jag kastade mig mot hans kropp. Jag attackerade honom tillsammans med hans lustframkallande skratt. “Inte nu”, sa han flirtigt. “Mamma är hungrig, jag vill äta.” Trots att min lust kokade, var jag tvungen att ha tålamod och lyda honom till matsalen, utan att känna behov av att klä på mig. Hon var inte ens klädd, så hennes fylliga, släta vita bröst och skinkor svajade vackert upp och ner. Jag svalde hårt samtidigt som jag log triumferande. Den där fylliga och vackra rumpan och brösten var mina.

Mrs. Cika tillhör sin man, men hennes kropp är min. Efter att ha ätit igen kämpade vi i hans säng. Och återigen var vi nedsänkta i en het och spänd luststrid. Jag tillbringade de följande två timmarna med att brottas med den där fylliga kroppen, knulla henne och tillfredsställa hennes lust. I den otroliga tillfredsställelsen somnade jag i kurvan på hennes bröst och väntade på den första dagen av min kamp med en kinesisk kvinna.

Läs också: Eine Woche hintereinander verdammte Brüder und Schwestern

Mey Cans mamma är en trettiotre år gammal kvinna. Hennes man går ofta ut. Även om hon var hemma och hade sex med honom var fru Mey aldrig nöjd. Efter att aldrig ha fått orgasm så länge och behövt fasta för sex så ofta behöver hon verkligen en manlig man i sin säng. Sherlianas leverans kom i tid. Jag log triumferande. Jag trodde inte att det skulle vara så lätt att nå kroppen av en kinesisk kvinna här. Det var fortfarande ganska tidigt, runt niotiden. Vädret var ganska svalt, molnigt och såg ut som att det skulle regna. Bra, för det verkar vara en ny beskyddare. Jag har precis vaknat ur sömnen och tagit en dusch, efter att ha tillbringat natten med heta sexuella relationer med fru Cika. Jag stod framför spegeln och tittade på min helt nakna kropp.

Jag tittade på min långa kuk dekorerad med tjockt svart hår. Könsorganen som har kommit in och smält ihop med fru Cika och Ninas kroppar många gånger. articlesbokep.com Och nu kommer denna penis som jag är stolt över att gå in i en ny fas av erfarenhet och tillfredsställa en kinesisk kvinnas lust. I det ögonblicket hörde jag det mjuka mullret från en bil. En röd bil kom in på fru Cikas gård. Bakom glasfönstret i mitt rum såg jag en kvinna komma ner. Den vackra kinesiska kvinnan bar en rosa låghalsad skjorta och blå jeans. Hennes hår var kolsvart, långt och tjockt tills det nästan rörde vid hennes höfter, lämnade löst. Av hennes hållning och hur hon gick kunde jag direkt se hur stora och fylliga hennes bröst och skinkor var.

Min lust bubblade genast upp, jag ville genast ta tag i den där fylliga kroppen och knulla henne. Men jag måste avstå. Jag måste skapa ett gott intryck, så att han med tiden letar efter mig för att tillfredsställa hans lust. Om så är fallet, som Mrs Sherliana, kan jag ha sex med henne när jag vill. “Mrs Mey har kommit”, sa Mrs Cherli när hon öppnade dörren till mitt rum och tittade på min helt nakna kropp. “Använd bara gästrummet. Jag har blockerat telefonen. Ingen kommer att störa dig. Lycka till med att tillfredsställa den där knubbiga killens lust. Jag kommer att lämna huset, så att du fritt kan “strida”. Men glöm inte, ikväll är det min tur.” Hans hand sträckte sig ut för att fånga mitt könsorgan, han gnuggade den ett ögonblick och sedan klämde han på den. Jag stönade av njutning och smekte hennes bröst i gengäld. Han vände sig om och lämnade mig. Jag tittade på hennes vackra kropp insvept i tajta byxor.

En kropp som varit kopplad till mig så många gånger men som alltid verkar ha en ny attraktion, så att jag alltid längtar efter att njuta av den. Bakom fönstret såg jag de två kvinnorna mötas på terrassen, kramas, viska, klappa varandra på axeln och sedan fnissa. Jag såg Cherlis mamma sätta sig in i bilen medan hon knöt näven. Meys mamma skrattade. Inte långt efteråt vrålade bilen bort från huset. Mrs. Mey viftade med handen och vände sig om för att gå in i det främre rummet. Jag log och klädde på mig.

Nu fanns det inget som hindrade mina önskningar. Det här huset blev omedelbart en arena för att tillfredsställa fru Meys lust, och tillsammans med det uppfyllandet av min besatthet, att njuta av en kinesisk kvinnas kropp. Vilken tur jag har, den här första kinesiska kvinnan är verkligen charmig. Hans kropp var så tät, skinkorna var stora runda, hängde och svajade försiktigt upp och ner, hårt insvept i byxorna. Hennes bröst stack fram ärligt, jag kan föreställa mig hur bra det skulle vara att klämma, suga och ligga på de där två fylliga bollarna. Jag gick ner för att hälsa på fru Mey. Han log väldigt sött.

Även om det var första gången vi träffades, omfamnade han mig genast försiktigt. Jag kunde redan känna de åskande vibrationerna av hans lust. Jag kramade om hennes fylliga kropp och lotsade in henne. Utan att slösa någon tid sökte min mun omedelbart hennes läppar. Våra läppar kysste varandra och försökte skapa större lust. Från hans läppar kröp jag hans kinder, öron, nacke och började nerför hans öppna bröst. Under tiden lekte mina händer fritt på hennes stora rumpa som hängde mjukt svajande. “Vill du dricka?”, frågade jag. Han nickade. “Whisky? Vin? Koks? Apelsinjuice?” “Vin”, sa han. “Luften är lite kall, så min kropp blir varm. “Åh, om så är fallet behöver Mrs Mey inte oroa sig,” sa jag och log. “Mamma ska dricka gott vin och värma kroppen”, fortsatte jag busigt.

Han log, nöp mig i midjan och förstod till fullo vad jag menade. Jag hällde upp rött vin i höga glas, ett till honom, ett till mig. Jag lyfte fram den för att göra rostat bröd. Han log när han höjde sitt glas. Jag sträckte ut min hand för att röra vid hennes bröst, medan hennes utsträckta hand fångade mitt könsorgan. Vi krockade med varandra, tog en klunk och båda ställde våra glas på bordet. Händerna sträckte ut varandra och vi hade träffats i en varm famn.

Våra munnar möttes och våra läppar kysste varandra passionerat. Jag kände hur hans kropp skakade av ökande lust. Och drinkglasen var helt bortglömda. Jag tog tag i hennes kropp och lotsade henne sakta till gästrummet. Jag tryckte upp dörren och snart låg vi i sängen. Min mun vände sig till att plundra hans hals. Han låg på rygg medan han fortsatte att sucka och höll tillbaka sin lustfyllda passion. Han sträckte ut sina armar och rörde sig så att min mun och mina händer fritt kunde utforska hela hans kropp.

När hennes galna lust tilltog, vände mina händer sig för att öppna varje tygark som täckte hennes kropp. Jag tog av mig hans skjorta och byxor. Hennes vällustiga kropp stimulerade omedelbart min manlighet. Jag tog också av mig kläderna. Med hans kuk upprätt så hårt som en pipa tittade jag på hans kropp liggande rakt på sängen. Den lilla rosa bh:n hon hade på sig täckte bara en fjärdedel av hennes bröst.

De tunna nylonbyxorna i samma färg kunde inte heller helt dölja hans könsorgan som var fyllda med vätska. Lugnt men passionerat lägger jag min hand bakom hennes rygg för att knäppa upp hennes bh. Jag gled min upprättstående kuk på hennes vita, stora, släta och stimulerande lår. Han suckade. När hon tog av sig bh:n stack hennes bröst ut, som två tvillingberg. Min hand kastade sig på den och klämde försiktigt ihop den. Han stönade av njutning och fortsatte att slingra sig med slutna ögon.

Jag för långsamt min hand under hennes trosor. Hon släppte ut ett litet skrik och lät mig ta av henne naken. Nu låg han helt naken utan en enda tråd fäst vid sin släta kropp. Jag släppte den släta kroppen, mina tikögon njöt av allt. Hans ögon var slutna och njöt av allt detta med munnen lätt öppen och fortsatte att sucka. Mina händer rörde sig för att krypa igenom alla kurvorna i hans kropp, känna hur smidigt hans hud är och hans kropps fasthet.

filmbokepjepang.sex Jag öppnade hennes lår och såg hennes blöta underlivshål. Min hand tryckte på kanten så att munnen på hans kuk öppnades och avslöjade den fräscha rosa insidan. Utan att slösa tid satte jag min mun där. Jag slickar hennes klitoris. “Auu..” skrek han och vaknade till. Han tryckte på mitt huvud för att bli mer kopplad till hans gren.

Min tunga gled in och lekte smidigt med hennes klitoris. Han vred sig planlöst och tappade helt greppet. När jag insåg att han redan var under min kontroll ville jag inte slösa bort mer tid. Jag lade honom på sängen. Hans lår var breda utspridda, med hans blygdläppar åtskilda redo att acceptera mig. Jag kände att mitt underliv hade stelnat och ville omedelbart förenas med henne. Jag sänkte sakta rumpan.

Vid läpparna på hans könsorgan stannade jag ett ögonblick bara för att ta upp hans lust. Han vred sig. Plötsligt ryckte han upp rumpan, sedan gled min kuk in i hans slida utan kontroll. Jag är helt förenad med honom. Jag kände hur han försiktigt nyper mitt könsorgan. Mitt nöje är perfekt nöje.

Så är det så här bra en kinesisk kvinnas kropp känns? Sakta men säkert flyttade jag rumpan upp och ner. Han vred sig mer och mer planlöst. Hennes släta lår skakade av ljudet av hennes mumlande osammanhängande röst. Rörelserna i min rumpa blev snabbare och hårdare, vilket skapade en outhärdlig känsla. Hon snurrade också aktivt på sina fylliga skinkor för att öka känslan av njutning som blev galnare. Hans fingrar grep tag i lakanet som om de letade efter ett grepp, men han flöt som torr bomull utan stöd alls. “Aauu..” stönade han. “Hårdare! Hårdare! Hårdare!” Jag behöver inte vänta på beställningar. Jag spände magmusklerna och ökade rytmen i mina rumprörelser. Jag tryckte på hans kuk med min kuk som blev större, längre och kraftfullare.

När jag såg hennes kropps vridning och hennes stön av njutning blev min lust ännu hetare. Hans mjuka, slemmiga våta kuk blev allt mer utmanande. Han kunde inte längre klämma fast skaftet på mitt könsorgan. Mina fingrar grep hårt om hennes två bröst som började bli hårda. Hennes bröstvårtor var redan hårda som paprika som prickade mina handflator. Mina klämningar blev starkare och han stönade av njutning. “Ooouu..” stönade han. “Fortsätta! Fortsätta! Achh.. Achh..” Jag ökade hastigheten på att skaka min rumpa. Det rytmiska ljudet av mina könsorgan som kom in och ut gjorde ett stänk eftersom hans könsorgan var fyllda med halt slem. Han skrek högt och tog tag i min kropp i sina armar.

Hennes rumpa höjdes så att jag lätt kunde knulla henne bakifrån. Hennes stora runda rumpa stimulerade verkligen min manlighet, men till en början var det svårt för mig när jag försökte pumpa hennes kukhål. Men jag ger förstås inte upp, istället utmanar det mig att agera skickligare. Jag gned min kuk mot hennes släta vita rumpa. Han suckade, under tiden såg jag att hans kuk rörde sig och bad om att få gifta sig omedelbart.

Jag lät honom nyfiket vänta. “Kom in nu!” ropade han. “Skriv in det nu! Jag orkar inte mer! Åh, skynda dig! Snabb!” Jag sänkte rumpan och tittade på min kuk rakt upp. Jag flyttar den långsamt uppåt. Framför dörren rörde jag hans könsorgan ett ögonblick, vilket fick honom att slingra sig ännu mer och bad om att bli knullad. Plötsligt brast jag uppåt med en snabb och hård rörelse. “Aaa..!” skrek han. “Aaachh..!” Hennes huvud lutade uppåt och skrek av obeskrivlig njutning. Som tur var var huset tätt stängt så ingen visste vad som hände.

Han stönade och kroppen skakade våldsamt av den oändliga känslan av njutning. Jag fortsatte att pressa snabbt och hårt. Han blev mer och mer hjälplös som flytande torr bomull. Till slut, med ett hårt tramp, forsade min sperma ymnigt in i hans könsorgan. Hans händer och knän gav vika så han föll ner. Min kropp blev slapp och föll ovanpå honom. Min kuk som fortfarande släppte ut spermier drogs ut ur hans underlivshål så att hans rumpa var blöt och stänkte med min sperma. Jag ramlade ovanpå honom, utan att bry sig i världen omkring mig.

I femton minuter låg vi tryckta mot varandra utan ord. Det var bara kroppens darrande som höll tillbaka resterna av njutning. Han rörde sig en stund och vände sig mot mig. Min sperma droppade ner i hennes mage. Han log mot mig med gnistrande ögon som tydde på sexuell tillfredsställelse. Han smekte mitt ansikte och kysste mina läppar. Hennes bröstkorg kändes varmt och mjukt mot mitt. “Tack!” han viskade. “Jag har aldrig varit så nöjd.” Lunchen kändes mer utsökt eftersom den var späckad med kroppsgnidningar. När stimulansen blev outhärdlig hade jag sex med henne direkt på matbordet. Än en gång skrek hon av njutning på grund av känslan av sex.

När jag hörde hennes stön och såg hennes kropp vrida sig blev min lust ännu galnare. Jag knullade henne från alla positioner. Framifrån, bakifrån, uppifrån eller underifrån. Det hela var en ny upplevelse för honom. Den eftermiddagen kom Sherlianas mamma hem och fann oss fortfarande upptagna med brottning i vardagsrummet. Vi märkte inte alls att fru Sherliana såg allt bakom glasdörren. När Mey skrek av sin femtonde orgasm kom Mrs. Sherliana in och klappade händerna. Meys mamma rodnade när hon ertappades med sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *